Onze beloften

ne-erlandais-nos-engagements-lame02-64245f9d62ee7

Een recept met 100% natuurlijke aroma’s

Bij Teisseire verkiezen we zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Daarom hebben we onze recepten aangepast. We bieden u siropen met natuurlijke aroma’s en zonder bewaarmiddelen, geïnspireerd op onze klassieke recepten.
Teisseire streeft ernaar elke dag weer kwaliteitsproducten te maken die aan de verwachtingen van de consument voldoen.

Onze suikervrije siropen

Geniet van suikervrij! Met het suikervrije gamma van Teisseire kan je 100% genieten van al onze smaken, terwijl je 0% suikers of calorieën binnenkrijgt.
zero-sucres-nl-642a8e3cd5eb1
engagements-dosage

Wist je dat?
Siroop:
is een slimme keuze!

Met één fles Teisseire-siroop (60 cl) kun je maar liefst 39 glazen limonade maken*!
Een voordelig alternatief voor langdurig plezier

*Glas van 200 ml, 1 op 12 verdund

Verdun uw Teisseire naar eigen wens!

Ons advies voor een verfrissend drankje met een perfect evenwichtige smaak is 1 volume siroop in 12 volumes water, dus 1 soeplepel siroop in een glas van 200 ml.

Klein of groot, bescheiden of gulzig: kies zelf hoe geconcentreerd u uw siroop maakt!

ne-erlandais-nos-engagements-lame05-64245fc02934a
recettes-642195693ca10

Eén siroop,  eindeloze mogelijkheden!

Zin om uzelf te verwennen? Proef onze siropen met plat water, spuitwater of limonade. Gebruik ze ook voor een aperitief met vrienden, een verjaardagsfeestje of gelijk welke andere gelegenheid om originele granités, ijsjes, smoothies of eender welke creaties te maken. 

Zijn uw smaakpapillen er klaar voor? Ontdek dan vlug Onze inspiratie.


Een Franse onderneming

Het verhaal van Teisseire begon meer dan 300 jaar geleden. Na al die jaren is het bedrijf nog altijd gevestigd in het hart van de Alpen, dicht bij Grenoble in het departement Isère, waar we onze siropen bedenken en ontwikkelen*.

*Sommige ingrediënten van onze siropen komen niet uit Frankrijk.

carte-6421953c7c1c6
nl-nos-engagements-lame

Onze recyclebare fles.

Ja

Zoals het metaalrecyclinglogo op de flessen al aangeeft, hebben we onze metalen flessen zo ontwikkeld zodat deze gerecycled kan worden. Het metaal waarvan we onze flessen maken, behoudt bij elke recycling zijn eigenschappen en technische prestaties! Al in 1957 lieten we ons voor de ontwikkeling van onze verpakkingen inspireren door de fietsers in de Tour de France: we waren het eerste bedrijf dat siropen in een metalen verpakking leverde. Dit materiaal is het meest geschikt om de uitstekende eigenschappen en de heerlijke smaak van de siropen voor langere tijd te waarborgen.

In de PMD-container of -zak natuurlijk!

Onderschat nooit het effect dat een dagelijkse gewoonte op ons milieu kan hebben. Gun de lege metalen Teisseire-fles een tweede leven en doe hem in de PMD-bak.

De regels voor het scheiden van afval kunnen per gemeente verschillen. Kijk hier in welke container je de metalen fles in jouw omgeving moet doen:

Een winkelwagentje, een fiets of een nieuwe fles

CAPTCHA protection